Gratis råfotos til redigering

Download disse gratis rå-billeder for at øve dine Photoshop- eller Lightroom-færdigheder. FixThePhoto tilbyder en særlig samling af studio- og udendørsfotos for at øve redigering og farvekorrektion.Disse billeder har ingen fodspor af fotoredigering, hvor alle ufuldkommenheder, der er blevet fanget af kameraet, stadig er synlige. Sådanne gratis råbilleder vil være nyttige for begyndere fotografer og fotoretouchere, som ønsker at prøve at forbedre deres niveau af billedefterbehandling. Se disse rå billeder igennem for at redigere, vælg de billeder, du kan lide, og begynd at eksperimentere!


Raw Photos Bundle #1

Du kan downloade denne pakke af gratis råbilleder for at redigere hud, fjerne omstrejfende hår og foretage farvekorrektion. Alle du skal gøre er at gå gennem kassen. Download af råfilen kommer uden skjulte betalinger eller forpligtelser.
rå billeder til retouchering

Raw Photos Bundle #2

Du kan downloade denne pakke af råbilleder for at redigere ufuldkommenheder i huden, fjerne urenheder i ansigtet, stilisere billeder osv. Alle du skal gøre er at gennemgå vores nemme betalingsproces. Download af råfiler er hurtig, gratis og uden registrering.
rå billeder til retouchering

Raw Photos Bundle #3

Du kan downloade disse billeder for at øve Photoshop eller Lightroom gratis. Alle du skal gøre er at gå gennem den hurtige betalingsproces. Download af råbilleder kommer uden yderligere omkostninger eller forpligtelser.
rå billeder til retouchering

Raw Photos Bundle #4

Du kan downloade denne pakke af gratis Photoshop-øvelsesbilleder for at teste alle fotoredigeringstricks, du har studeret. Alle du skal gøre er at gå gennem kassen. Downloaden kommer uden yderligere omkostninger eller forpligtelser.
rå billeder til retouchering

Raw Photos Bundle #5

Du kan downloade denne pakke af råbilleder for at redigere billeder gratis. Alle du skal gøre er at gå gennem kassen. Downloaden kommer uden yderligere omkostninger eller forpligtelser.
rå billeder til retouchering

Raw Photos Bundle #6

Du kan downloade denne pakke af råfiler gratis! Alle du skal gøre er at gå gennem kassen. Den rå fotodownload kommer uden yderligere omkostninger eller forpligtelser.
rå billeder til retouchering

Raw Photos Bundle #7

Du kan downloade denne pakke af uredigerede portrætter gratis. Alle du skal gøre er at gå gennem kassen. Downloaden kommer uden yderligere omkostninger eller forpligtelser.
rå billeder til retouchering

Raw Photos Bundle #8

Du kan downloade denne pakke af råfiler gratis! Alle du skal gøre er at gå gennem kassen. Downloaden kommer uden yderligere omkostninger eller forpligtelser.
rå billeder til retouchering

Raw Photos Bundle #9

Du kan downloade denne pakke af gratis råfotos for at redigere hud, fjerne omstrejfende hår og foretage farvekorrektion. Alle du skal gøre er at gå gennem kassen. Download af råfilen kommer uden skjulte betalinger eller forpligtelser.
rå billeder til retouchering

Raw Photos Bundle #10

Tilslut dig det bedste lager for begyndere retouchere og fotografer, Adobe Stock gratis i 1 måned, og modtag 10 gratis råbilleder til ethvert kreativt projekt, du har. Alle du skal gøre er at gå gennem kassen.
rå billeder til retouchering

Gratis fotos til Photoshop-øvelser

Vi er ikke det første firma, der tilbyder billeder til at øve Photoshop. Mange fotoredigeringstjenester giver også fotografer og retouchere en sådan mulighed. Men de gør det kun for deres kommende kollegaer. Men vi tilbyder gratis råbilleder til alle.

Således kan enhver person vælge rå portrætbilleder til at redigere, downloade og begynde at øve. Alle gratis råfiler til billedretouchering er til ikke-kommerciel brug. Det betyder, at du kan downloade rå billeder for at øve dig i redigeringen uden betaling, men ikke sælge dem. Der er mange gratis filer, så du kan vælge alt, hvad du kan lide.

Fuld samling af Gratis til Lightroom

rå billeder til retouchering af forudindstillinger

Fuld samling af Gratis til Photoshop

rå billeder til retoucheringshandlinger

Gratis Studio Raw-fotos til redigering

Hvem har virkelig brug for denne lagerplads af gratis rå billeder? Faktisk vil alle, der er engageret i fotoindustrien, finde denne kollektion virkelig praktisk. Alle begyndende fotoredaktører, som planlægger at forbinde deres arbejde med fotoretouchering eller amatørfotografer, som arbejder med krævende kunder på regelmæssig basis eller bare dem, der behandler fotografering som en hobby. Hvis du en af disse personer, skal du vælge råfiler for at redigere, du kan lide, downloade og forbedre dem.

Vi forsøger konstant at forstørre antallet af gratis råfotos til redigering, så du kan vælge af alle fotografistile. Ikke kun vores specialister kan tilføje uberørte billeder eller rå portrætter til denne samling, enhver person, der er interesseret i fotografi, kan dele sine rå billedprøver. Dine billeder kan inspirere nogen til at gå i gang med digital fotoredigering. Den eneste anbefaling er at angive kildebillederne af , medmindre du selv har taget dem. Det vil hjælpe andre med at være sikre på, at der ikke vil være nogen krænkelse af ophavsretten, når de downloader dine billeder for at øve Photoshop. Det er af primært vigtigt for os, da vi varetager af vores kunders rettigheder og lovoverholdelse.

De fleste af mennesker, der søger efter uberørte billeder, er begynderfotografer. De tager de første skridt ikke kun i optagelser, men også i fotoredigering og farvekorrektion. Da de i de fleste tilfælde ikke har råd til at købe dyrt udstyr og hyre professionelle modeller til at tage uredigerede studiebilleder i topkvalitet, som kræver lidt efterbehandling, har de brug for rå gratis filer for at kunne øve sig. Vores uredigerede fotolagring er den eneste udvej for at øve fotoredigeringssoftware. Vi er glade for at kunne støtte vores håbefulde kunder i deres faglige udvikling.

Lær, hvordan du redigerer billeder i Adobe Photoshop nemt og hurtigt med vores rå billeder. Hver klient kan vælge det mest iøjnefaldende rå portrætbillede, downloade det og gøre det mere attraktivt. Processen er enkel som med alle råbilleder i vores bundt. At øve sig i at redigere rå billeder er meget vigtigt for begyndere, som laver fejl, mens de retoucherer billeder. Hvis du ønsker at tilfredsstille dine kunder og tiltrække nye, bør du være god til billedefterbehandling, og vores lager af råbilleder til Photoshop-øvelse kan være et godt udgangspunkt. Mens du får nogle praktiske færdigheder, kan du sende os dine projekter, og vi vil tage os af af dem, så dine kunder vil være absolut tilfredse. På denne måde løser du 2 problemer på én gang. Både dine færdigheder og karriere vil blive totalt og hurtigt forbedret. Hvad kan du ellers drømme om?

Råbilleder til at øve dig i redigering – overrask dine kunder

Uredigerede råbilleder vil være nyttige ikke kun for dine færdigheder, men også for din portefølje. Hvis du vil tiltrække nye kunder, bør du have en lys, professionel og fængende portefølje. Du kan tilføje alle de billeder, du har downloadet fra vores side, og tilføje til din portefølje for at demonstrere dine færdigheder i redigering af råbilleder. Din tid, motivation og tålmodighed er de eneste ting, der er nødvendige. Hvis du downloader gratis råfiler og redigerer dem for første gang, vil resultatet muligvis ikke opmuntre dig. Husk, at du skal være vedholdende og hårdtarbejdende for at opnå virkelig fantastiske resultater.

Loading reviews ...